Deseuri electrice
Fig. 1.1. Deseuri electrice

Deseuri electrice: O Responsabilitate Comuna pentru Mediu si Dezvoltare Durabila

Deseuri electrice, suntem intr-o era in care tehnologia evolueaza rapid, iar o consecinta inevitabila a acestui progres este generarea tot mai mare de deseuri electrice. In acest context, preocuparea pentru gestionarea responsabila a acestor deseuri devine cruciala pentru sanatatea noastra si a mediului inconjurator. Companii precum a noastra au luat angajamentul de a juca un rol activ in colectarea, transportul, reciclarea si valorificarea deseurilor electrice in Romania.

Prin participarea la programul national de management al deseurilor, ne concentram pe crearea unui lant de reciclare eficient si sustenabil pentru deseurile electrice. Cu experienta acumulata in ani de activitate, am reusit sa perfectionam procesele implicate in recuperarea si valorificarea optima a acestor materiale reciclabile, contribuind la reducerea impactului negativ asupra mediului.

Daca aveti deseuri electrice, nu ezitati sa ne contactati pentru a contribui la aceasta cauza comuna. Oricare ar fi cantitatea de echipamente electrice sau electronice pe care doriti sa o valorificati, noi suntem aici sa va ajutam. Reciclam diverse tipuri de deseuri electrice la preturi competitive si avantajoase.

Prin serviciile noastre, dorim sa facilitam reciclarea responsabila a urmatoarelor categorii de deseuri electrice:

 1. Cabluri Electrice:

  • Pret: 12 RON/KG (dupa analiza)
 2. DEEE-uri (Frigidere, Televizoare, Masini de Spalat intregi):

  • Pret: 0.95 RON/KG
 3. Baterii:

  • Pret: 3 RON/KG

Colaboram activ la reducerea poluarii si a impactului deseuri electrice asupra mediului. Oferim, de asemenea, transport si incarcare, iar pretul este negociabil in functie de cantitatea si distanta de deplasare.

Pe langa gestionarea deseurilor electrice, suntem implicati si in lucrari de demolare si dezafectare a halelor si cladirilor industriale. Alegand sa colaborati cu noi, contribuiti nu doar la protejarea mediului, ci si la promovarea unei economii circulare si durabile.

Reciclare Avansata a Deseuri electrice

In era tehnologica rapida in care traim, deseurile electrice devin o problema tot mai apasatoare. Suntem constienti de importanta gestionarii acestor deseuri in mod responsabil si eficient. Iata cum ne implicam activ in reciclarea avansata a deseurilor electrice:

 • Procese Avansate de Reciclare: Utilizam tehnologii moderne pentru a separa si recicla componentele deseurilor electrice, contribuind la minimizarea impactului asupra mediului.

 • Valorificarea Optimala: Ne straduim sa obtinem cel mai inalt grad de valorificare a materialelor reciclabile din deseurile electrice, asigurandu-ne ca resursele sunt utilizate eficient.

Deseuri electrice in Focul Economiei Circulare

Economia circulara este cheia unui viitor sustenabil, iar deseurile electrice pot juca un rol semnificativ in acest proces. Descoperiti cum contribuim la economia circulara prin gestionarea responsabila a deseurilor electrice:

 • Colectare Eficienta: Avem o retea extinsa de colectare, facilitand adunarea deseurilor electrice de la surse diverse, inclusiv gospodarii si companii.

 • Reciclare Locala: Ne angajam sa reciclam deseurile electrice in locatii specializate din Romania, sustinand dezvoltarea economica locala si reducand amprenta de carbon asociata transportului pe distante lungi.

Importanta Reciclarii Bateriilor si Cablurilor Electrice

Bateriile uzate si cablurile electrice reprezinta o categorie distincta de deseuri electrice cu implicatii specifice. Iata cum gestionam aceste tipuri de deseuri cu o atentie deosebita:

 • Reciclare Baterii: Asiguram o eliminare sigura si ecologica a bateriilor uzate, contribuind la prevenirea poluarii si protejarea resurselor naturale.

 • Analiza Riguroasa a Cablurilor Electrice: Pretul pentru reciclarea cablurilor electrice este determinat dupa o analiza detaliata, asigurandu-ne ca obtinem valoarea maxima din aceste materiale.

Implicare Activa in Programele de Management al Deseurilor

Suntem mandri sa participam activ la programele nationale de management al deseurilor, aducand o contributie semnificativa la eforturile de protectie a mediului. Prin gestionarea eficienta a deseurilor electrice, ne aliniem obiectivelor de dezvoltare durabila ale comunitatii noastre si ale tarii.

Concluzie: Un Partener de Incredere pentru Deseuri Electrice

Cu o experienta vasta si un angajament profund fata de responsabilitatea sociala si mediul inconjurator, suntem partenerul de incredere pentru gestionarea deseurilor electrice in Romania. Contactati-ne astazi pentru a contribui la un mediu mai curat si la o dezvoltare durabila.