Fier vechi
Fig. 1.1. Fier vechi

Fier vechi: Reciclare pentru un viitor sustenabil

Fier vechi, Suntem mandri sa fim unul dintre liderii in colectarea, transportul, reciclarea si valorificarea materialelor feroase si neferoase din Romania. Cu o experienta vasta in domeniu, am reusit sa perfectionam si sa eficientizam procesele implicate in recuperarea si valorificarea optima a materialelor reciclabile sortate, contribuind activ la programul national de management al deseurilor.

Despre Reciclarea Fier vechi

Daca aveti obiecte si materiale din fier vechi, suntem aici pentru dvs. Oferim servicii de reciclare a fierului vechi si a produselor din fier si fonta, la preturi competitive si avantajoase. Indiferent de cantitatea pe care doriti sa o valorificati, va putem prelua bunurile, oferindu-va plata pe loc.

Reciclam diverse categorii de fier, inclusiv:

 1. Fier Amestec (E1): 0.95 RON/KG
 2. Fier Brut Minim o Tona (E3):* 1.05 RON/KG
 3. Caroserii Auto Curatate Complet: 0.95 RON/KG
 4. Caroserii Auto Necurate: 0.85 RON/KG (cu scaune, bord, tapiterie etc., cu un scazamant de 80 kg pentru impuritati)

Reciclare Aluminiu si Baterii

Pe langa reciclarea fierului vechi, oferim si servicii pentru alte materiale reciclabile:

 • Reciclare Aluminiu: 3 RON/KG
 • Reciclare Baterii: 3 RON/KG

Indiferent daca aveti obiecte si materiale din aluminiu sau baterii uzate, suntem aici sa va ajutam sa le reciclati in mod responsabil, oferindu-va preturi competitive si o plata prompta.

Preturi Atractive si Servicii Aditionale

La noi, nu numai ca va oferim preturi competitive pentru reciclare, dar va asiguram si de servicii aditionale:

 • Transport si Incarcare: Oferim servicii complete, inclusiv transport si incarcare. Pretul este negociabil in functie de cantitatea si distanta parcursa.

Lucrari de Demolare si Dezafectare

Pe langa reciclare, oferim si servicii de demolare si dezafectare pentru hale si cladiri industriale. Suntem partenerii potriviti pentru a va ajuta sa gestionati eficient toate aspectele legate de materialele reciclabile si de constructie.

Expertiza in Reciclarea Fier vechi

Colectare Eficienta si Sustenabila

Suntem specializati in colectarea eficienta a fierului vechi, contribuind la eforturile nationale de gestionare a deseurilor. Prin reteaua noastra extinsa si procesele bine optimizate, asiguram o colectare rapida si sustenabila a materialelor din fier vechi.

 • Puncte de Colectare: Avem puncte strategice de colectare in intreaga tara pentru a facilita procesul pentru clientii nostri.
 • Logistica Eficienta: Cu o flota moderna de vehicule, garantam o logistica eficienta pentru transportul responsabil al materialelor reciclabile.

Preturi Competitive pentru Fier vechi

Valorificarea Optimala a Materialelor Reciclabile

Oferim preturi competitive si avantajoase pentru fier vechi, asigurandu-ne ca clientii nostri beneficiaza de o valorificare optima a materialelor reciclabile.

 • Transparenta in Preturi: Lista noastra de preturi pentru diferite tipuri de fier vechi este transparenta si actualizata zilnic pentru a reflecta corect piata.
 • Negociere Flexibila: Intelegem diversitatea cantitatilor si distantelor, oferind optiuni de negociere flexibile pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Reciclare Responsabila a Aluminiului

Oferim Servicii Complete de Reciclare

In afara de fierul vechi, suntem specializati in reciclarea aluminiului, contribuind la conservarea resurselor naturale si reducerea amprentei de carbon.

 • Sortare Eficienta: Procesam si sortam aluminiul cu precizie, asigurandu-ne ca materialul este reciclat in mod responsabil.
 • Preturi Competente: Oferim preturi competitive pentru reciclarea aluminiului, stimuland implicarea in practici sustenabile.

Transport si Incarcare Profesionala

Servicii Complete de la Preluare la Transport

Pentru a facilita procesul pentru clientii nostri, oferim servicii complete de transport si incarcare.

 • Flexibilitate la Domiciliu: Preluam materialele direct de la locul dvs., oferindu-va flexibilitate si comoditate.
 • Negociere a Costurilor: Costurile de transport si incarcare sunt negociabile in functie de cantitatea materialelor si distanta parcursa.

Dezafectare Profesionala si Demolari Eficiente

Mai Mult Decat Reciclare – Soluții Integrate

Nu ne oprim doar la reciclare; oferim si servicii de dezafectare si demolare pentru hale si cladiri industriale.

 • Planificare Detaliata: Dezvoltam planuri detaliate pentru dezafectare si demolare, asigurandu-ne ca procesul este sigur si eficient.
 • Gestionarea Integrala a Deseurilor: Colectam si gestionam toate materialele rezultate din demolare, contribuind la o gestionare responsabila a deseurilor.

Contactati-ne pentru Reciclarea Eficienta a Fier vechi

Parteneri in Construirea unui Viitor Mai Verde

Suntem aici pentru a va ghida in procesul de reciclare a fierului vechi si a altor materiale reciclabile. Contactati-ne astazi si sa construim impreuna un viitor mai sustenabil, incepand cu gestionarea responsabila a resurselor.