Radiere auto
Fig. 1.1. Radiere auto

Radiere auto - Reciclare Responsabila si Valorificare Eficienta a Materialelor

Radiere auto, Suntem o companie dedicata colectarii, transportului, reciclarii si valorificarii materialelor feroase si neferoase din Romania. Cu o experienta vasta in gestionarea deseurilor, participam cu succes la programul national de management al acestora.

Radiere auto: Soluția Ecologica pentru Dezafectarea Vehiculelor

Radiere auto reprezinta un proces esential in ciclul de viata al vehiculelor. Este o modalitate responsabila de eliminare a masinilor vechi sau a celor avariate, contribuind la reducerea impactului asupra mediului. In cadrul companiei noastre, ne focusam pe reciclarea eficienta a vehiculelor scoase din uz, oferind in acelasi timp beneficii competitive pentru proprietarii acestora.

Cum Functioneaza Radierea Auto?

Radiere auto inseamna mai mult decat eliminarea fizica a unei masini. In colaborare stransa cu clientii nostri, asiguram o gestionare corecta a fiecarui component al vehiculului. Caroseriile auto curatate complet (doar fierul) sunt reciclate la un pret avantajos de 0.95 RON/KG. Procesul este simplu si eficient, iar plata se efectueaza pe loc, asigurandu-va ca beneficiile financiare sunt imediate.

Preturi Competitive pentru Materiale Reciclabile

Oferim tarife competitive pentru diverse materiale reciclabile, stimuland astfel participarea la eforturile de conservare a resurselor. Cu un accent deosebit pe reciclarea fierului si aluminiului, preturile noastre reflecta angajamentul nostru de a contribui la sustenabilitatea mediului.

 • Fier amestec (E1) – 0.95 RON/KG
 • Aluminiu – 3 RON/KG
 • Baterii – 3 RON/KG
 • Cupru – 25 RON/KG

Servicii Complete pentru Radiere auto

Colaboram strans cu clientii nostri, oferind nu doar servicii de radiere auto, ci si transport si incarcare. Pretul pentru aceste servicii este negociabil, adaptandu-se la cantitatea de materiale si distanta de transport. In plus, va sustinem in lucrarile de demolare si dezafectare a halelor sau cladiri industriale, asigurandu-ne ca procesele noastre contribuie la o gestionare eficienta a deseurilor.

Concluzie: Contribuie la Mediu Prin Radierea Auto Responsabila

Radiere auto nu este doar un proces necesar, ci si o oportunitate de a contribui la protejarea mediului inconjurator. Prin parteneriatul cu noi, nu doar ca veti beneficia de servicii eficiente si plati avantajoase, dar veti face si un pas important in directia responsabilitatii ecologice.

Radiere auto: Un Proces Simplu si Eficient

Radierea auto reprezinta un proces simplu si eficient in cadrul companiei noastre. Cu o echipa dedicata si experimentata, asiguram ca fiecare vehicul este gestionat cu responsabilitate si eficienta. Procesul nu doar elimina masinile vechi, ci si contribuie la reciclarea optima a materialelor, reducand astfel impactul asupra mediului.

 • Gestionare Profesionala: Echipa noastra se ocupa de fiecare etapa a procesului de radiere auto, de la demontarea componentelor pana la reciclarea materialelor.

 • Plata Pe Loc: Oferim o solutie financiara imediata prin plata pe loc pentru materialele reciclabile. Proprietarii de masini pot beneficia astfel de avantaje financiare imediate.

Beneficii ale Radiere auto Responsabile

Radierea auto in cadrul companiei noastre aduce cu sine multiple beneficii, atat pentru proprietarii de vehicule, cat si pentru mediu.

 • Protejarea Mediului: Prin reciclarea eficienta a materialelor, contribuim la protejarea mediului inconjurator si la reducerea poluarii.

 • Reducerea Deseurilor: Radierea auto reprezinta o modalitate eficienta de a reduce cantitatea de deseuri, avand un impact pozitiv asupra eforturilor de gestionare a deseurilor la nivel national.

Tarife Competitive pentru Radiere auto si Reciclare Materiale

Oferim tarife competitive pentru serviciile noastre de radiere auto si reciclare materiale, motivand astfel participarea la practici sustenabile.

 • Fier Amestec (E1) – 0.95 RON/KG: Pret competitiv pentru reciclarea eficienta a fierului amestec.

 • Aluminiu – 3 RON/KG: Tarif avantajos pentru reciclarea materialelor din aluminiu.

 • Baterii – 3 RON/KG: Stimulam reciclarea responsabila a bateriilor si acumulatorilor uzati.

Servicii Complete pentru Radierea Auto si Reciclare Materiale

Colaborarea cu noi nu se opreste la radierea auto. Oferim servicii complete pentru a asigura o gestionare eficienta a materialelor reciclabile.

 • Transport si Incarcare: Punem la dispozitie servicii de transport si incarcare, cu pret negociabil in functie de cantitate si distanta de transport.

 • Demolari si Dezafectari: Ne implicam si in lucrari de demolare si dezafectare a halelor sau cladiri industriale.