Programul Rabla: Incurajand Mobilitatea Durabila si Protejarea Mediului

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.49

Într-o lume în care schimbările climatice devin tot mai evidente și impactul poluării asupra mediului înconjurător este tot mai preocupant, este crucial să găsim soluții pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și a proteja resursele naturale. În acest context, Programul Rabla reprezintă o inițiativă importantă în România, oferind un cadru pentru înnoirea parcului auto și promovând utilizarea mașinilor mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și al emisiilor poluante.

Importanța Programului Rabla

Programul Rabla este un program guvernamental destinat încurajării casării mașinilor vechi și poluante în favoarea achiziționării de autovehicule noi și mai ecologice. Această inițiativă are multiple beneficii, printre care:

  • Reducerea poluării atmosferice și a emisiilor de gaze cu efect de seră.
  • Îmbunătățirea calității aerului în mediul urban.
  • Stimularea cererii pentru mașini mai prietenoase cu mediul și cu un consum redus de combustibil.
  • Promovarea industriei auto locale și a inovațiilor tehnologice.

Cum Funcționează Programul Rabla

Prin Programul Rabla, deținătorii de mașini vechi și poluante pot primi o primă de casare în schimbul predării acestora la casare și achiziționării unui autovehicul nou, mai puțin poluant. Această primă este acordată de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și poate fi utilizată pentru reducerea prețului de achiziție al mașinii noi.

ATA MGI: Partenerul Tău în Programul Rabla

ATA MGI este o companie care oferă asistență și consultanță pentru cei interesați să beneficieze de Programul Rabla. Echipa lor de profesioniști vă poate ghida prin întregul proces de casare și achiziționare a unui autovehicul nou, asigurându-vă că beneficiați de toate avantajele oferite de acest program.

Cum Poți Contacta ATA MGI pentru Programul Rabla

Pentru mai multe informații despre cum să beneficiezi de Programul Rabla și despre serviciile oferite de ATA MGI în acest sens, poți să-i contactezi folosind detaliile de mai jos:

Adresă: Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Telefon: 0728973013

Email: atamgi2013@gmail.com

Program de Lucru:

  • Luni – Vineri: 08:00 – 17:00
  • Sâmbătă: 09:00 – 12:00

Concluzie: Contribuția Noastră la Protejarea Mediului

Programul Rabla reprezintă o oportunitate semnificativă pentru toți cei interesați să contribuie la protejarea mediului și la promovarea mobilității durabile. Prin participarea la acest program și colaborarea cu companii precum ATA MGI, putem să contribuim la construirea unui viitor mai curat și mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *