Reciclarea Responsabila a Deseurilor Electrice si Electrocasnice: ATA MGI Bacau

Într-o eră în care tehnologia definește stilul nostru de viață, gestionarea adecvată a deșeurilor electrice și electrocasnice (DEEE) devine imperativă. Companii precum ATA MGI, cu sediul în Dărmănești, Bacău, au luat inițiativa de a oferi soluții complete pentru colectarea, reciclarea și valorificarea materialelor feroase și neferoase din România. Acest ghid explorează importanța reciclării DEEE-urilor și detaliază serviciile oferite de ATA MGI, oferind informații complete și date de contact pentru cei interesați să contribuie la un mediu mai curat și la conservarea resurselor naturale.

1. Contextul Deșeurilor Electrice și Electrocasnice

Cu rapiditatea cu care tehnologia evoluează, dispozitivele electronice și electrocasnice devin rapid învechite, conducând la acumularea DEEE. Aceste deșeuri conțin adesea substanțe periculoase și materiale reciclabile valoroase, subliniind necesitatea gestionării lor corespunzătoare pentru a minimiza impactul asupra mediului.

2. ATA MGI: Lider în Reciclarea DEEE

ATA MGI s-a impus ca un lider în colectarea și reciclarea DEEE-urilor în România. Situată pe Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău, compania se remarcă prin angajamentul său de a eficientiza procesele de recuperare și valorificare a materialelor reciclabile. Cu o experiență vastă și implicare în programul național de management al deșeurilor, ATA MGI oferă o soluție completă pentru gestionarea DEEE-urilor.

3. Materiale Reciclabile și Prețuri Atractive

Un aspect esențial al serviciilor oferite de ATA MGI este colectarea și reciclarea unei game variate de materiale. Compania oferă prețuri competitive și avantajoase pentru diverse tipuri de materiale reciclabile. Iată o listă detaliată a materialelor și prețurilor oferite:

 1. Fier Amestec (E1): 0.95 RON/KG
 2. Fier Brut Minim o Tonă (E3): 1.05 RON/KG
 3. Baterii: 3 RON/KG
 4. Aluminiu: 3 RON/KG
 5. Cupru: 25 RON/KG
 6. DEEE-uri (Frigidere, Televizoare, Mașini de Spălat): 0.95 RON/KG
 7. Jante Aluminiu: 7 RON/KG
 8. Plumb: 3 RON/KG
 9. Sârmă Aluminiu: 7 RON/KG
 10. Inox: 3 RON/KG

4. Servicii Diverse: Colectare, Transport și Demolare

ATA MGI nu se rezumă doar la reciclare. Compania oferă și servicii suplimentare pentru a satisface diversele nevoi ale clienților:

 • Transport și Încărcare: Cu un serviciu complet de transport și încărcare, ATA MGI facilitează procesul de reciclare pentru clienți. Prețurile sunt negociabile în funcție de cantitate și distanță.
 • Demolare și Dezafectare: Cu o echipă dedicată, ATA MGI se implică în lucrări de demolare și dezafectare a halelor și clădirilor industriale, contribuind astfel la gestionarea integrală a deșeurilor.

5. Implicarea Comunității în Reciclare

Reciclarea DEEE nu este doar o responsabilitate a companiilor specializate; fiecare individ are un rol de jucat. Iată câteva moduri în care oricine poate contribui la gestionarea responsabilă a DEEE-urilor:

 • Colectare Selectivă: Sortarea corectă a DEEE-urilor la sursă facilitează procesul de reciclare.
 • Reciclare Individuală: Utilizarea punctelor de colectare dedicate pentru obiecte mai mici, cum ar fi bateriile.
 • Conștientizare: Informarea comunității cu privire la importanța reciclării și participarea activă la programele de colectare.

6. Date de Contact și Program de Lucru

Pentru a beneficia de serviciile ATA MGI sau pentru a obține mai multe informații despre reciclarea DEEE-urilor, puteți lua legătura cu ei la:

 • Adresă: Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău
 • Telefon: 0728973013
 • Email: atamgi2013@gmail.com
 • Program de Lucru:
  • Luni – Vineri: 08.00 – 17.00
  • Sâmbătă: 09.00 – 12.00

Reciclarea responsabilă a DEEE-urilor reprezintă un pas esențial către un mediu mai curat și o economie circulară durabilă. Prin colaborarea cu ATA MGI și implicarea activă a fiecărui individ, putem contribui la protejarea planetei și la asigurarea unui viitor sustenabil pentru generațiile viitoare.

Deseuri electrice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *