/
/
Colectare feroase

Colectare deșeuri feroase și neferoase

Echipa noastră, alcătuită din persoane cu experiență în evaluarea și încadrarea corespunzătoare a deșeurilor feroase și neferoase, oferă un preț competitiv pentru toate materialele metalice preluate sau aduse spre valorificare. Costul final poate fi influențat de cantitatea, tipul și valoarea deșeurilor preluate.

În activitatea noastră ținem cont de nevoile și așteptările clienților și vrem să contribuim cât mai mult la procesul de colectare selectivă și reciclare a cât mai multe materii prime reutilizabile. De aceea, dacă dispuneți de echipamente vechi, produse sau materiale feroase și neferoase pe care nu le puteți aduce la noi, în funcție de cantitate și de distanțe, putem veni noi să le ridicăm.

Suntem un centru autorizat de Ministerul Transporturilor și Registrul Auto Român pentru preluare și casare mașini vechi in cadrul programului RABLA 2022, ce dispune de toate serviciile necesare pentru a beneficia în deplină siguranță de certificatul de casare. Oferta noastră se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice și instituțiilor publice care vor să obțină în cele mai avantajoase condiții prima de casare și ecobonusul de la Administraţia Fondului pentru Mediu.

Dacă aveți nevoie de informații legate de casarea unui autoturism vechi și de obținerea unui certificatului de casare, puteți apela cu încrederea la acest centrul de colectare și reciclare autoturisme vechi. Vă putem ajuta și consilia atât în a vă prelua automobilul vechi, cât și în privința obținerii primei de casare. Oferim cel mai bun preț bun pentru achiziția ca deșeu a autoturismului uzat.

PREȚURI

1Fier amestec (E1)330 USD/tona
2Fier brut minim o tona* (E3)345 USD/ tona
3Caroserii auto curatate complet (doar fierul)330 USD/tona
4Caroserii auto necuratate (cu scaune, bord, tapiterie etc.)
cu 80 kg scazamant pentru impuritati
180 USD/tona
5Cabluri electrice12 RON/KG (dupa analiza)
6DEEE-uri (frigidere, televizoare, masini de spalat intregi)0.95 RON/KG
7Baterii3 RON/KG
8Aluminiu3 RON/KG
9Jante aluminiu7 RON/KG
10Sarma aluminiu7 RON/KG
11Radiator aluminiu2 RON/KG
12Cupru25 RON/KG
13Alama/bronz14 RON/KG
14Inox3 RON/KG
15Plumb3 RON/KG