10654
Solutii Durabile pentru Acoperisuri Ecologice

Tigla metalica Gorj

Tigla metalica Gorj reprezinta o solutie durabila si ecologica pentru acoperisuri, contribuind semnificativ la protejarea mediului prin reciclarea fierului. Oferim servicii profesionale de reciclare tigla metalica in Gorj, transformand materialele uzate in resurse valoroase si durabile pentru acoperisuri.

Reciclarea tiglei metalice nu doar ca reduce deseurile metalice, dar si minimizeaza impactul asupra mediului prin conservarea resurselor naturale. Procesul nostru de reciclare tigla metalica implica colectarea, prelucrarea si reutilizarea materialelor metalice, asigurand astfel un ciclu de viata sustenabil pentru produsele noastre.

Tigla metalica Gorj

Beneficiile reciclarii tiglei metalice Gorj includ:
  1. Protejarea mediului: Reciclarea fierului din tigla metalica reduce deseurile si conservarea resurselor naturale, contribuind la un mediu mai curat si sanatos.
  2. Durabilitate si rezistenta: Tigla metalica reciclata ofera aceeasi durabilitate si rezistenta ca materialele noi, asigurand protectia eficienta a acoperisului tau.
  3. Eficienta energetica: Tigla metalica reciclata contribuie la mentinerea unei temperaturi constante in interiorul casei, reducand costurile de incalzire si racire.
  4. Economie: Utilizarea tiglei metalice reciclate poate reduce costurile totale de constructie si intretinere a acoperisului pe termen lung.

  Oferim servicii complete de colectare, reciclare si instalare a tiglei metalice in Gorj, asigurandu-ne ca fiecare proiect este realizat la cele mai inalte standarde de calitate. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te ajute sa alegi solutia optima pentru acoperisul tau, oferindu-ti suport pe tot parcursul procesului.

  Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe despre avantajele reciclarii tiglei metalice Gorj si pentru a beneficia de o oferta personalizata. Alege tigla metalica reciclata in Gorj pentru un acoperis durabil, estetic si prietenos cu mediul!

NOI ÎȚI PLĂTIM, PE LOC

Prețul obținut este cu livrarea materialelor de către tine la centrul nostru de reciclare.

ATA MGI

Actualizat zilnic

1Fier amestec (E1)330 USD/tona
2Fier brut minim o tona* (E3)345 USD/tona
3Caroserii auto curatate complet (doar fierul)330 USD/tona
4Caroserii auto necuratate (cu scaune, bord, tapiterie etc.)
cu 80 kg scazamant pentru impuritati
180 USD/tona
5Cabluri electrice12 RON/KG (dupa analiza)
6DEEE-uri (frigidere, televizoare, masini de spalat intregi)0.95 RON/KG
7Baterii3 RON/KG
8Aluminiu3 RON/KG
9Jante aluminiu7 RON/KG
10Sarma aluminiu7 RON/KG
11Radiator aluminiu2 RON/KG
12Cupru25 RON/KG
13Alama/bronz14 RON/KG
14Inox3 RON/KG
15Plumb3 RON/KG

Oferim si transport si incarcare – pretul este negociabil in functie de cantitate si distanta. 

De asemenea oferim si lucrari de demolari, dezafectari hale, cladiri industriale.

Telefon

0728973013

Adresă

Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Email

atamgi2013