CE COLECTĂM

Acceptăm deșeuri feroase și neferoase, din game și categorii foarte variate

Reciclăm împreuna

RECICLARE FEROASE SI NEFEROASE

Reciclare-fier.ro este una dintre cele mai importante companii de pe piață, specializate în colectarea de materiale reciclabile feroase și neferoase. Putem ridica sau ne puteți aduce spre reciclare toate tipurile de produse și materiale de metal pe care doriți să le valorificați, care ocupă spațiu sau nu mai aveți nevoie de ele.

Acceptăm deșeuri feroase și neferoase, din game și categorii foarte variate. Ca materiale reciclabile de fier colectăm, produse de fier și de fontă. Pentru cele neferoase, primim deșeuri de aluminiu, cupru, bronz, plumb, inox. Reciclăm electronice și electrocasnice stricate baterii uzate, sau orice alte piese, resturi, profile metalice rezultate din dezafectarea, demontarea sau confecționarea de produse din metal.

Depositphotos_38806959_original

CE DEȘEURI COLECTĂM

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.57.31

CABLURI ELECTRICE / INSTALATII AUTO

caroserie auto

RECICLARE CUPRU

Reciclăm cupru și produse din cupru la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.49

RECICLARE ALUMINIU

Reciclăm aluminiu și produse din aluminiu la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.37

RECICLARE BATERII

Reciclăm baterii și acumulatori uzați la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.46

RECICLARE ALAMA

Reciclăm cupru și produse din cupru la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.28

RECICLARE INOX

Reciclăm inox și produse din inox la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

WhatsApp Image 2022-11-02 at 11.56.24

RECICLARE PLUMB

Reciclăm plumb și produse din plumb, la prețuri competitive și avantajoase. Plata pe loc.

Deseuri electrice electrocasnice

DEEE-RUI (FRIGIDERE, TELEVIZOARE, MAȘINI DE SPĂLAT)

Oferim servicii de colectare pe bază de contract, în funcție de necesitățile clientului, cu prețuri preferențiale în funcție de cantitate.

CE COLECTĂM

Primim baterii uzate, electronice și electrocasnice uzate, piese, profile și resturi metalice rezultate din dezafectarea, demontarea sau confecționarea de produse din metal. Putem prelua și colecta caroserii auto*, autoturisme vechi, piese de mașină, componente de tablă, cutii și ambalaje de metal, doze, folii sau ambalaje din aluminiu utilizate în industria alimentară, tuburi pentru spray, capace metalice și orice alte tipuri de produse care sunt realizate din metal.

România produce 5,8 milioane de tone de deşeuri pe an, cu o medie de 272 de kilograme pe an pe cap de locuitor şi cu o rată de colectare de doar 82,3%, arată studiul Waste Atlas, publicat de organizaţia D-Waste. Din acest total, România reciclează doar 3%, fiind al doilea cel mai scăzut nivel din Uniunea Europeană.

*conform legilor in vigoare pentru casarea/reciclarea vehiculelor scoase din uz

Un partner de încredere

Suntem specializati in colectarea deseurilor metalice, autorizati de Ministerul Mediului. Atuurile noastre principale sunt promptitudinea si profesionalismul in servirea clientilor, fie ca este vorba de firme mari, firme mici, institutii publice sau persoane fizice. Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate. Oferim si servicii de colectare pe baza de contract cu preturi preferentiale.

Dezmembrari si dezafectari ale structurilor metalice, hale industriale, masini si echipamente de ridicat si transportat, dezafectari in domeniul feroviar, petrolier si electric.

Vă stăm la dispoziție cu autocamioanele noastre dotate corespunzător pentru manipularea deșeurilor și resturilor metalice. Vă ajutăm cu aparatura profesională pentru cântărire fără suprataxă.

Telefon

0728973013

Adresă

Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Email

atamgi2013@gmail.com