Deseuri electrice
Colectare si Reciclare Deseuri Electrice

Deseuri electrice

Gestionarea responsabila a deseurilor electrice si electronice este esentiala pentru protejarea mediului inconjurator si a sanatatii publice. Oferim servicii complete de colectare si reciclare deseuri electrice, ajutandu-te sa elimini aceste materiale intr-un mod ecologic si eficient.

Deseurile electrice, cunoscute si sub denumirea de DEEE (deseuri de echipamente electrice si electronice), includ orice dispozitiv care functioneaza pe baza de curent electric sau baterii si care nu mai este utilizabil. Aceste deseuri contin substante periculoase, cum ar fi mercur, plumb si cadmiu, care pot cauza daune semnificative mediului si sanatatii daca nu sunt gestionate corespunzator.

Deseuri electrice

Serviciile noastre de colectare si reciclare deseuri electrice ofera urmatoarele avantaje:
  1. Colectare sigura si eficienta: Asiguram colectarea prompta a deseurilor electrice de la locatia ta, utilizand echipamente specializate si personal instruit.
  2. Reciclare ecologica: Deseurile electrice sunt tratate conform standardelor de mediu, recuperand materialele valoroase si eliminand in siguranta substantele periculoase.
  3. Consultanta personalizata: Oferim consultanta pentru identificarea si gestionarea corecta a deseurilor electrice, adaptata nevoilor tale specifice.
  4. Documentatie completa: Furnizam documentele necesare pentru a demonstra conformitatea cu reglementarile legale privind gestionarea deseurilor electrice.

Prin alegerea serviciilor noastre de reciclare deseuri electrice, contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului si la conservarea resurselor naturale. Contacteaza-ne acum pentru a programa colectarea deseurilor electrice si pentru a afla mai multe despre solutiile noastre ecologice.

Gestionarea corecta a deseurilor electrice este responsabilitatea noastra comuna. Impreuna, putem face un pas important catre un mediu mai curat si mai sigur!

NOI ÎȚI PLĂTIM, PE LOC

Prețul obținut este cu livrarea materialelor de către tine la centrul nostru de reciclare.

ATA MGI

Actualizat zilnic

1Fier amestec (E1)330 USD/tona
2Fier brut minim o tona* (E3)345 USD/tona
3Caroserii auto curatate complet (doar fierul)330 USD/tona
4Caroserii auto necuratate (cu scaune, bord, tapiterie etc.)
cu 80 kg scazamant pentru impuritati
180 USD/tona
5Cabluri electrice12 RON/KG (dupa analiza)
6DEEE-uri (frigidere, televizoare, masini de spalat intregi)0.95 RON/KG
7Baterii3 RON/KG
8Aluminiu3 RON/KG
9Jante aluminiu7 RON/KG
10Sarma aluminiu7 RON/KG
11Radiator aluminiu2 RON/KG
12Cupru25 RON/KG
13Alama/bronz14 RON/KG
14Inox3 RON/KG
15Plumb3 RON/KG

Oferim si transport si incarcare – pretul este negociabil in functie de cantitate si distanta. 

De asemenea oferim si lucrari de demolari, dezafectari hale, cladiri industriale.

Telefon

0728973013

Adresă

Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Email

atamgi2013