Radiere auto
Fig. 1.1. Radiere auto

Eliminarea Eficienta a Vehiculului din Evidentele Oficiale

Radiere auto

Radierea auto este un proces esential pentru eliminarea unui vehicul din evidentele oficiale, fie ca este vorba despre radierea permanenta, temporara sau radierea in urma casarii. Oferim servicii complete si eficiente de radiere auto, ajutandu-te sa finalizezi toate formalitatile necesare intr-un mod simplu si rapid.

Servicii Profesionale de Radiere Auto

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa gestioneze toate aspectele legale si administrative ale procesului de radiere auto. Indiferent daca vrei sa radiezi un vehicul in urma vanzarii, exportului, casarii sau din alte motive, ne asiguram ca toate documentele sunt completate corect si depuse la autoritatile competente.

  1. Consultanta personalizata: Oferim asistenta detaliata pentru a intelege cerintele si procedurile specifice pentru radierea auto, adaptate situatiei tale.
  2. Gestionarea documentelor: Ne ocupam de completarea si depunerea tuturor documentelor necesare, inclusiv cereri de radiere, certificate de inmatriculare, si alte acte relevante.
  3. Radiere permanenta sau temporara: Oferim servicii atat pentru radierea permanenta a vehiculului, cat si pentru radierea temporara, in functie de necesitatile tale.
  4. Radiere in urma casarii: Daca vehiculul tau a fost casat, te ajutam sa finalizezi procesul de radiere conform reglementarilor in vigoare.

Prin alegerea serviciilor noastre de radiere auto, economisesti timp si eviti complicatiile birocratice. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta sa radiezi vehiculul din evidentele oficiale rapid si fara stres.

Alege serviciile noastre de radiere auto pentru o experienta fara griji si eficienta. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de detalii, astfel incat tu sa te poti bucura de linistea ca vehiculul tau a fost radiat corect si complet!

NOI ÎȚI PLĂTIM, PE LOC

Prețul obținut este cu livrarea materialelor de către tine la centrul nostru de reciclare.

ATA MGI

Actualizat zilnic

1Fier amestec (E1)330 USD/tona
2Fier brut minim o tona* (E3)345 USD/tona
3Caroserii auto curatate complet (doar fierul)330 USD/tona
4Caroserii auto necuratate (cu scaune, bord, tapiterie etc.)
cu 80 kg scazamant pentru impuritati
180 USD/tona
5Cabluri electrice12 RON/KG (dupa analiza)
6DEEE-uri (frigidere, televizoare, masini de spalat intregi)0.95 RON/KG
7Baterii3 RON/KG
8Aluminiu3 RON/KG
9Jante aluminiu7 RON/KG
10Sarma aluminiu7 RON/KG
11Radiator aluminiu2 RON/KG
12Cupru25 RON/KG
13Alama/bronz14 RON/KG
14Inox3 RON/KG
15Plumb3 RON/KG

Oferim si transport si incarcare – pretul este negociabil in functie de cantitate si distanta. 

De asemenea oferim si lucrari de demolari, dezafectari hale, cladiri industriale.

Telefon

0728973013

Adresă

Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Email

atamgi2013