874 (1)
Fig. 1.1. program rabla
Prime Avantajoase pentru Reciclarea Fierului din Vehiculele Vechi prin Programul Rabla

Program rabla

Programul Rabla este o initiativa guvernamentala care incurajeaza casarea vehiculelor vechi si poluante, oferind in acelasi timp posibilitatea de a contribui la reciclarea fierului vechi. Prin participarea la Programul Rabla, proprietarii de vehicule pot beneficia de prime de casare si pot ajuta la conservarea resurselor naturale prin reciclarea componentelor metalice ale vehiculelor vechi.

Reciclarea fierului vechi din vehiculele casate are multiple beneficii pentru mediu si economie. Fierul recuperat este refolosit in industrie, reducand astfel necesitatea de a extrage si prelucra materii prime noi, ceea ce duce la economisirea resurselor naturale si la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera.

Program rabla

Beneficiile Programului Rabla si reciclarii fierului includ:
  1. Prime de casare: Proprietarii de vehicule vechi primesc o prima de casare care poate fi folosita pentru achizitionarea unui automobil nou, mai ecologic.
  2. Reciclare ecologica: Vehiculele casate sunt dezmembrate si componentele metalice, in special fierul, sunt reciclate, contribuind la protectia mediului.
  3. Conservarea resurselor: Reciclarea fierului vechi reduce necesitatea de a extrage fier nou, economisind resursele naturale si energie.
  4. Beneficii economice: Prin reciclarea fierului vechi, se creeaza locuri de munca in industria de reciclare si se reduc costurile de productie pentru industria metalurgica.

Procesul de inscriere in Programul Rabla este simplu si eficient, iar echipa noastra este pregatita sa te ajute la fiecare pas. De la completarea documentelor necesare pana la casarea vehiculului si reciclarea fierului, ne asiguram ca totul se desfasoara rapid si fara probleme.

Participand la Programul Rabla, nu doar ca beneficiezi de o prima atractiva pentru achizitionarea unei masini noi, dar si contribui la reciclarea fierului vechi, protejand astfel mediul inconjurator. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe despre Programul Rabla si despre cum poti sa te implici in reciclarea fierului din vehiculele vechi. Alege sustenabilitatea si ajuta la construirea unui viitor mai verde!

NOI ÎȚI PLĂTIM, PE LOC

Prețul obținut este cu livrarea materialelor de către tine la centrul nostru de reciclare.

ATA MGI

Actualizat zilnic

1Fier amestec (E1)330 USD/tona
2Fier brut minim o tona* (E3)345 USD/tona
3Caroserii auto curatate complet (doar fierul)330 USD/tona
4Caroserii auto necuratate (cu scaune, bord, tapiterie etc.)
cu 80 kg scazamant pentru impuritati
180 USD/tona
5Cabluri electrice12 RON/KG (dupa analiza)
6DEEE-uri (frigidere, televizoare, masini de spalat intregi)0.95 RON/KG
7Baterii3 RON/KG
8Aluminiu3 RON/KG
9Jante aluminiu7 RON/KG
10Sarma aluminiu7 RON/KG
11Radiator aluminiu2 RON/KG
12Cupru25 RON/KG
13Alama/bronz14 RON/KG
14Inox3 RON/KG
15Plumb3 RON/KG

Oferim si transport si incarcare – pretul este negociabil in functie de cantitate si distanta. 

De asemenea oferim si lucrari de demolari, dezafectari hale, cladiri industriale.

Telefon

0728973013

Adresă

Calea Trotușului 98, Dărmănești, Bacău

Email

atamgi2013